Persoonlijk Voedings-Advies En Ondersteuning!

Altijd GRATIS advies en ondersteuning

De Intrigerende Wereld van Vrouwen en Gewichtsschommelingen

Het schommelen van lichaamsgewicht bij vrouwen is een complex fenomeen dat door verschillende biologische, hormonale en gedragsmatige factoren wordt beïnvloed. Hieronder worden enkele van de belangrijkste wetenschappelijke inzichten en medische overwegingen besproken die verklaren waarom vrouwen vaak variaties in hun gewicht ervaren.

Lees meer »

Wat je moet weten over BUIKVET!

"Feiten over Buikvet: Wat Je Moet Weten"Het is een veelvoorkomend probleem: het vet dat zich op je buik lijkt te verzamelen, zelfs als je dat liever ergens anders zou willen hebben. Maar hoe erg is dat buikvet eigenlijk? Kunnen buikspieroefeningen helpen? Hier zijn zes feiten over buikvet die je zou moeten weten:

Lees meer »

5 Gouden BASIS Tips voor Succesvol Afslanken

Afslanken kan soms als een uitdaging voelen, maar met de juiste aanpak en mindset is het zeker haalbaar. In dit artikel delen we vijf gouden tips die je kunnen helpen op je reis naar een gezonder gewicht en een beter welzijn. Onthoud dat afvallen geen snelkookpan is, maar eerder een geleidelijk proces dat geduld en vastberadenheid vereist. Laten we beginnen!

Lees meer »

Eet eiwitten! Waarom eigenlijk?

Eiwitten zijn een van de belangrijkste voedingsstoffen voor je lichaam. Ze zijn de bouwstenen van je spieren, organen, huid, haar en nagels. Ze zijn ook betrokken bij veel processen in je lichaam, zoals het afweersysteem, de hormoonproductie en de stofwisseling. Eiwitten leveren ook energie: één gram eiwit levert vier kilocalorieën.

Lees meer »

Beweegtips voor Effectief en Snel Gewichtsverlies

De Kracht van Beweging in Jouw VoordeelGewicht verliezen is een uitdaging waar veel mensen mee worstelen, en het is een bekend feit dat een gezonde combinatie van voeding en lichaamsbeweging essentieel is voor succes op lange termijn. Hoewel het kiezen van gezonde voeding al veel kan bereiken, is het toevoegen van lichaamsbeweging aan je dagelijkse routine vaak de sleutel tot het behalen van blijvende resultaten. Beweging heeft niet alleen voordelen voor gewichtsverlies, maar het heeft ook tal van positieve effecten op je algehele gezondheid. Het goede nieuws is dat beweging in vele vormen en op diverse momenten kan plaatsvinden, het is dus voor iedereen mogelijk!

Lees meer »

rara, wat is het? (prijsvraag)

Raadsel: Ik ben een essentiële voedingsstof die belangrijk is voor de groei, reparatie en bescherming van het lichaam. Ik ben vooral overvloedig te vinden in vlees, vis, zuivelproducten, noten en zaden. Welk voedingsbestanddeel ben ik?

Lees meer »

Afslank Recepten Bijbel

Ben jij ook klaar met al die diëten die je beperken en teleurstellende resultaten opleveren? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik bied wekelijks een aantal GRATIS adviesgesprekken aan, waarin we samen op zoek gaan naar de oplossing die perfect bij jou past. Met maar liefst 4 unieke "oplossingen" om uit te kiezen, kunnen we gegarandeerd een passende en persoonlijke aanpak vinden.

Lees meer »

Honger tijdens en dieet hoeft niet (altijd)

Honger hebben tijdens een dieet is zonder twijfel een vervelende ervaring. Het is herkenbaar voor velen van ons - je komt thuis na een lange werkdag en het is nog te vroeg om te gaan avondeten. Je merkt dat je heen en weer loopt tussen de koelkast en de voorraadkast, op zoek naar een verzadigende snack. Het is grappig omdat het waar is. Het zorgt voor een glimlach op je gezicht, omdat je jezelf erin herkent.

Lees meer »

(juist) Dikker door Light producten?

Dus je denkt dat je kunt afvallen door alleen maar lightproducten te eten? Think again, my friend! Lightproducten zijn niet de magische oplossing waar je op hoopt. In plaats van je te helpen afvallen, kunnen ze je zelfs in de war brengen. Hier is waarom:

Lees meer »

Waarom 80% van alle diëten niet werkt

Het lijkt wel alsof er elke week een nieuwe dieetrage opduikt. Van koolhydraatarm tot keto, van sapkuren tot intermittent fasting, er is altijd wel een dieet dat beweert de ultieme oplossing te zijn voor gewichtsverlies. Maar ondanks al deze diëten blijkt dat een groot deel ervan niet werkt op de lange termijn. Onderzoek toont aan dat ongeveer 80% van alle diëten uiteindelijk mislukt. Maar waarom is dat?

Lees meer »