• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
  • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
  • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
  • Ook Online Mogelijkheden 👈
  • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

Verhoog de Productiviteit en Positiviteit van je Werknemers

Bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching zorgen we ervoor dat jouw werknemers zich goed in hun vel voelen, en dat allemaal laagdrempelig. Dit bereiken we door voor iedere werknemer persoonlijke voedingsschema's op maat op te stellen. Omdat iedereen uniek is en een individuele aanpak verdient, bieden we maatwerkoplossingen die perfect bij hen passen.

Hoe Kan Ik Je Werknemers Helpen?

Een gezonde werknemer presteert over het algemeen beter op de werkvloer. Goede gezondheid vertaalt zich in meer concentratie, scherpere focus en minder ziekteverzuim. Met mijn persoonlijke voedingsschema's geef ik graag een duwtje in de rug aan jouw werknemers, zodat ze een gezond voedingspatroon kunnen ontwikkelen.

Gezonde Voeding op de werkvloer.
indien nodig geven wij advies over gezonde voeding op de werkvloer. (bijvoorbeeld bedrijfsrestaurant)
Samen kijken we naar de meest praktische oplossingen om ervoor te zorgen dat werknemers ook op de werkvloer gestimuleerd wordt om gezond(er) te gaan eten. Soms is de oplossing heel makkelijk.

Persoonlijke Voedingsschema's op Maat

Elke werknemer krijgt een voedingsschema op maat, dat is afgestemd op zijn of haar unieke doelen en wensen. Binnen deze voedingsschema's behouden werknemers de vrijheid om zelf te kiezen wat ze eten. Het is dus geen strikt en onhaalbaar regime, maar eerder een plan met een langetermijnvisie. Een persoonlijk voedingsschema biedt werknemers de nodige structuur om hun drukke werkdagen te plannen en gezond te blijven eten.

Meer Structuur en Rust Gedurende de Dag

Een persoonlijk voedingsschema brengt structuur en rust in het leven van werknemers. Ze weten wat ze gedurende de dag kunnen eten en kunnen dit gemakkelijk inplannen. Omdat iedere werknemer met zijn of haar eigen persoonlijke voedingsschema's aan de slag gaat, voelen ze geen externe druk en hoeven ze zich niet te vergelijken met collega's.

Werkwijze (globaal, dit is en blijft maatwerk)

Elke werknemer vult (online ) een intake formulier in, deze gebruiken we als "onderlegger" tijdens de persoonlijke intake. Aan de hand van de persoonlijke intake maken we een basis-voedingsadvies. 
Dit basis-voedingsadvies is het startpunt en zal in loop van het proces aangepast worden voor de werknemer en/of coach aan de hand van de persoonlijke voorkeur en smaak.
Elke 2 weken (in overleg kunnen we hier van afwijken) komen we op de "werkvloer" en gaan we de deelnemers wegen en is er tijd om vragen te stellen. De weegresultaten nemen we samen door en (indien nodig) passen we het voedingsadvies aan. De deelnemer ontvang daarna per mail weer en nieuw voedingsadvies voor de volgende 2 weken.
Dit proces duurt 12 weken.

 

Veel Gestelde Vragen!

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?
Nee, dat is niet nodig. Ik heb nauwkeurig berekend wat jouw dagelijkse voedingsbehoeften (kcal) zijn en deze vertaald naar de juiste portiegroottes voor verschillende voedingsmiddelen. Mijn doel is eigenlijk om te voorkomen dat je zelf dingen moet bijhouden of te diep moet ingaan op calorieën en macronutriënten. In mijn benadering is dit niet vereist en kan het zelfs leiden tot een ongezonde relatie met voeding. Het plan biedt je een leidraad, maar de signalen van je lichaam zijn altijd het belangrijkst.

Is dit alleen voor afvallen?
Nee! Het is voor iedereen die gezonder wil (moet) eten, meer structuur wil in zijn eetgedrag, meer variatie wil in zijn eetpatroon maar ook voor het optimaliseren van bijvoorbeeld je sportprestatie of voor iemand die juist moet "aansterken" of zwaarder moet worden.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?
Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je ook een progressierapport waarin je al je resultaten kunt zien. Mijn advies is ook om je niet alleen te richten op gewicht in kilo's, maar juist op progressiefoto's, speigelbeeld, hoe zit je kleding en lichaamsmetingen. 

Kan ik het plan volgen met mijn onregelmatige werkdagen? Absoluut, ja! Juist bij een druk en onregelmatig leven kan een persoonlijk voedingsplan je veel rust bieden. Doordat je een plan hebt, kun je maaltijden voorbereiden en hoef je minder impulsieve keuzes te maken. Het plan fungeert als jouw gids om je voeding gemakkelijker in te plannen.

Waarom zou dit voedingsplan voor mij werken?
Als je al veel diëten hebt geprobeerd, is het begrijpelijk dat je sceptisch bent. Veel diëten zijn gericht op snel en veel gewichtsverlies op korte termijn. Mijn aanpak is anders; het is ontworpen om op de lange termijn vol te houden. Daarom hoef je geen punten of calorieën te tellen en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wat je eet in je eigen online-account. Het persoonlijke voedingsplan is echt uniek, omdat het volledig op maat gemaakt is. Om jou en je eetgewoonten goed te begrijpen, ontvang je een online-vragenlijst. Op die manier kan ik je het beste helpen.

Ik heb een allergie/intolerantie, kan ik het persoonlijke voedingsplan gebruiken?
Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, houden we rekening met allergieën en intoleranties. Zorg er wel voor dat je deze goed doorgeeft via het online-intakeformulier.

Kan ik hetzelfde persoonlijke voedingsplan delen met iemand anders?
Ja en Nee! Iedereen is uniek, en het plan wordt specifiek afgestemd op jou op basis van je ingevulde intake en jouw lichaamsmetingen. Natuurlijk kun je samen met iemand anders inschrijven en beide met je eigen persoonlijke voedingsplan aan de slag gaan. Samen motiveren en elkaar ondersteunen is zeker een goed idee!
We kunnen we de "voedingsschema's" aan elkaar koppelen, dat wil zeggen: voor 90% zijn de producten gelijk aan elkaar! Dat is handig voor het avond-eten en de boodschappen.

Welke voedingsschema's kan je maken?
Je hebt de keuze uit meerdere menu-types zoals bijvoorbeeld:
* Schijf van 5
* Gluten-arm
* Lactose-arm
* Zuivel-arm
* Eiwit-rijk
* Varkensvlees vrij
* Vegetarisch
* Bio-logisch
* Suikerbewust mild
* Suikerbewust extra
* winter-menu
* zomer-menu
* puur (zonder zakjes etc)

Is er nog ruimte voor uit eten gaan, een wijntje, biertje of wat chips?
Absoluut, we willen tenslotte wel van het leven blijven genieten! Mijn advies is om een speciaal moment per week te kiezen waarop je dit toestaat. Ik ga je leren hoe je dit naadloos kunt 'inpassen' in je voedingsschema. Dus ja, het kan en het mag!"