Doorbreek je huidig eetpatroon!

Terug naar Gelukkig en Gezond Eten: Het RE-SIZE Traject

We kennen het allemaal wel: de eeuwige strijd met ons eetgedrag. Diëten lijken soms als een eindeloze lus, waarbij we telkens opnieuw beginnen, en eindigen met de vraag waarom het niet lijkt te werken. Eten buiten ons hongergevoel om kan een gewoonte worden die moeilijk te doorbreken is. Maar hier is het goede nieuws: binnen slechts drie maanden kun je de regie over je eetgedrag terugkrijgen en weer tevreden zijn met jezelf. Ja, het is mogelijk!

Het Bekende Patroon

Misschien herken je jezelf in een van de volgende situaties:

  • Je hebt al zowat elk dieet dat er is geprobeerd, maar geen enkel lijkt op de lange termijn te werken.
  • Elke maandag begin je met frisse moed, maar al snel verval je weer in oude gewoontes.
  • Je grijpt naar eten wanneer je je niet gelukkig voelt, gestrest bent, of gewoon rusteloos.
  • Je weet precies wat gezonde voeding is, maar het lijkt bijna onmogelijk om dat in je dagelijkse leven toe te passen.
  • Schuldgevoelens overvallen je nadat je iets 'ongezonds' hebt gegeten.

Als een van deze situaties bekend voor je klinkt, dan is het hoog tijd om kennis te maken met ons RE-SIZE traject.

RE-SIZE: Geen Dieet!

Laten we meteen iets duidelijk maken: ons RE-SIZE traject is geen dieet. Als je op zoek bent naar het zoveelste wondermiddel of het nieuwste dieet dat je belooft snel kilo's te verliezen, dan hoef je niet verder te lezen. Wij geloven niet in speciale recepten of het verbannen van suiker, vet en brood uit je leven. Ons doel is veel eenvoudiger en duurzamer: we willen je leren hoe je weer volop van eten kunt genieten, zonder schuldgevoelens.

Gewoon Genieten van Eten

In plaats van jezelf te beperken tot speciale diëten, willen we je helpen om normaal te eten, gevarieerd te eten, en vooral, om gemakkelijk te eten. Dit betekent dat je gewoon producten uit de supermarkt kunt blijven gebruiken, en dat je gezin met je mee kan eten. We begrijpen hoe belangrijk het is om samen te kunnen genieten van maaltijden, zonder dat jij jezelf hoeft uit te sluiten.

Meer Weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze en hoe ons RE-SIZE traject je kan helpen om de regie over je eetgedrag terug te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te begeleiden op de weg naar een gezondere en gelukkigere relatie met voeding. Weg met de eeuwige diëten, en op naar een leven waarin eten weer een plezier is!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.