Persoonlijk Voedings-Advies En Ondersteuning!

Altijd GRATIS advies en ondersteuning

"Na jaren proberen, zoeken, wel resultaat, geen resultaat.......toch gestart met Re-Size. 
Een compleet nieuwe en frisse kijk op voeding en eindelijk weer " normaal"  eten......en nog afvallen ook!
Joke, IJsselmuiden" 


Afvallen in Kampen met Re-Size!

Zonder Sporten!
Geen Honger-Prikkels!
Zonder Moeilijke Gerechten!
Gezin Eten Gewoon Mee!
Boodschappen Uit De Supermarkt!
Elke Week Een Persoonlijk Voedingsschema!
In Het Weekend Een Pizza, Biertje & Wijntje!
Het Kan Echt!"

 

Hoe werkt Re-Size?

Samen met onze Re-Size -coach ga je 12 weken aan de slag!
Elke week kom je in onze praktijk voor een weeg en coach-moment.

De voedingsadviezen van Re-Size zijn persoonlijk en worden op maat gemaakt. Of je nou wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit jouw training/sport wilt halen met het Re-Size programma kan jij jouw doel bereiken!

 

Het programma leert je beter en gezonder te eten, met gewoon normale producten. Hierdoor komt het lichaam weer in balans waardoor het beter in staat is om af te vallen! Je hebt de keuze uit meerdere menu types zoals bijvoorbeeld biologisch, puur & normaal, zuivelarm ,schijf van vijf of ons heerlijke zomer menu. De menu’s zijn opgesteld met de voedingsnormen van de Gezondheidsraad en in samenspraak met voedingsdeskundige en diëtisten.

Het Re-Size voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Re-Size gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dag-menu’s inclusief een boodschappenlijst! Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Met Re-Size heb je de mogelijkheid het schema (voedingsproducten) aan te passen door middel van een eigen online-account.

Je hebt de keuze uit meerdere menu-types zoals bijvoorbeeld:
* Schijf van 5
* Gluten-arm
* Lactose-arm
* Zuivel-arm
* Eiwit-rijk
* Varkensvlees vrij
* Vegetarisch
* Bio-logisch
* Suikerbewust mild
* Suikerbewust extra


Veel Gestelde Vragen!

Moet ik mijn voeding bijhouden in een app of voedingsdagboek?
Nee, dat is niet nodig. Ik heb nauwkeurig berekend wat jouw dagelijkse voedingsbehoeften (kcal) zijn en deze vertaald naar de juiste portiegroottes voor verschillende voedingsmiddelen. Mijn doel is eigenlijk om te voorkomen dat je zelf dingen moet bijhouden of te diep moet ingaan op calorieën en macronutriënten. In mijn benadering is dit niet vereist en kan het zelfs leiden tot een ongezonde relatie met voeding. Het plan biedt je een leidraad, maar de signalen van je lichaam zijn altijd het belangrijkst.

Is dit alleen voor afvallen?
Nee! Het is voor iedereen die gezonder wil (moet) eten, meer structuur wil in zijn eetgedrag, meer variatie wil in zijn eetpatroon maar ook voor het optimaliseren van bijvoorbeeld je sportprestatie of voor iemand die juist moet "aansterken" of zwaarder moet worden.

Hoe houd ik mijn voortgang bij?
Bij jouw persoonlijke voedingsplan ontvang je ook een progressierapport waarin je al je resultaten kunt zien. Mijn advies is ook om je niet alleen te richten op gewicht in kilo's, maar juist op progressiefoto's, speigelbeeld, hoe zit je kleding en lichaamsmetingen. 

Kan ik het plan volgen met mijn onregelmatige werkdagen? Absoluut, ja! Juist bij een druk en onregelmatig leven kan een persoonlijk voedingsplan je veel rust bieden. Doordat je een plan hebt, kun je maaltijden voorbereiden en hoef je minder impulsieve keuzes te maken. Het plan fungeert als jouw gids om je voeding gemakkelijker in te plannen.

Waarom zou dit voedingsplan voor mij werken?
Als je al veel diëten hebt geprobeerd, is het begrijpelijk dat je sceptisch bent. Veel diëten zijn gericht op snel en veel gewichtsverlies op korte termijn. Mijn aanpak is anders; het is ontworpen om op de lange termijn vol te houden. Daarom hoef je geen punten of calorieën te tellen en heb je de vrijheid om zelf te kiezen wat je eet in je eigen online-account. Het persoonlijke voedingsplan is echt uniek, omdat het volledig op maat gemaakt is. Om jou en je eetgewoonten goed te begrijpen, ontvang je een online-vragenlijst. Op die manier kan ik je het beste helpen.

Ik heb een allergie/intolerantie, kan ik het persoonlijke voedingsplan gebruiken?
Ja, dat kan zeker! Omdat het voedingsplan volledig op maat is, houden we rekening met allergieën en intoleranties. Zorg er wel voor dat je deze goed doorgeeft via het online-intakeformulier.

Kan ik hetzelfde persoonlijke voedingsplan delen met iemand anders?
Ja en Nee! Iedereen is uniek, en het plan wordt specifiek afgestemd op jou op basis van je ingevulde intake en jouw lichaamsmetingen. Natuurlijk kun je samen met iemand anders inschrijven en beide met je eigen persoonlijke voedingsplan aan de slag gaan. Samen motiveren en elkaar ondersteunen is zeker een goed idee!
We kunnen we de "voedingsschema's" aan elkaar koppelen, dat wil zeggen: voor 90% zijn de producten gelijk aan elkaar! Dat is handig voor het avond-eten en de boodschappen.

Welke voedingsschema's kan je maken?
Je hebt de keuze uit meerdere menu-types zoals bijvoorbeeld:
* Schijf van 5
* Gluten-arm
* Lactose-arm
* Zuivel-arm
* Eiwit-rijk
* Varkensvlees vrij
* Vegetarisch
* Bio-logisch
* Suikerbewust mild
* Suikerbewust extra
* winter-menu
* zomer-menu
* puur (zonder zakjes etc)

Is er nog ruimte voor uit eten gaan, een wijntje, biertje of wat chips?
Absoluut, we willen tenslotte wel van het leven blijven genieten! Mijn advies is om een speciaal moment per week te kiezen waarop je dit toestaat. Ik ga je leren hoe je dit naadloos kunt 'inpassen' in je voedingsschema. Dus ja, het kan en het mag!"