Persoonlijk Voedings-Advies En Ondersteuning!

Altijd GRATIS advies en ondersteuning

"Na jaren proberen, zoeken, wel resultaat, geen resultaat.......toch gestart met Re-Size. 
Een compleet nieuwe en frisse kijk op voeding en eindelijk weer " normaal"  eten......en nog afvallen ook!
Joke, IJsselmuiden" 

Afvallen in Kampen met Re-Size!

𝒁𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏, 𝒁𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓 𝑯𝒐𝒏𝒈𝒆𝒓, 𝒁𝒐𝒏𝒅𝒆𝒓 𝑴𝒐𝒆𝒊𝒍𝒊𝒋𝒌𝒆 𝑮𝒆𝒓𝒆𝒄𝒉𝒕𝒆𝒏!

𝑮𝒆𝒛𝒊𝒏 𝑬𝒆𝒕 𝑮𝒆𝒘𝒐𝒐𝒏 𝑴𝒆𝒆! 𝑩𝒐𝒐𝒅𝒔𝒄𝒉𝒂𝒑𝒑𝒆𝒏 𝑼𝒊𝒕 𝑫𝒆 𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒎𝒂𝒓𝒌𝒕!

𝑬𝒍𝒌𝒆 𝑾𝒆𝒆𝒌 𝑬𝒆𝒏 𝑷𝒆𝒓𝒔𝒐𝒐𝒏𝒍𝒊𝒋𝒌 𝑽𝒐𝒆𝒅𝒊𝒏𝒈𝒔𝒔𝒄𝒉𝒆𝒎𝒂!

𝑰𝒏 𝑯𝒆𝒕 𝑾𝒆𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅 𝑮𝒆𝒘𝒐𝒐𝒏 𝑬𝒆𝒏 𝑩𝒊𝒆𝒓𝒕𝒋𝒆/𝑾𝒊𝒋𝒏𝒕𝒋𝒆

𝑯𝒆𝒕 𝑲𝒂𝒏 𝑬𝒄𝒉𝒕!

 

 

Hoe werkt Re-Size?

Samen met onze Re-Size -coach ga je 12 weken aan de slag!
Elke week kom je in onze praktijk voor een weeg en coach-moment.

De voedingsadviezen van Re-Size zijn persoonlijk en worden op maat gemaakt. Of je nou wilt afvallen, op gewicht wilt blijven of het maximale uit jouw training/sport wilt halen met het Re-Size programma kan jij jouw doel bereiken!

 

Het programma leert je beter en gezonder te eten, met gewoon normale producten. Hierdoor komt het lichaam weer in balans waardoor het beter in staat is om af te vallen! Je hebt de keuze uit meerdere menu types zoals bijvoorbeeld biologisch, puur & normaal, zuivelarm ,schijf van vijf of ons heerlijke zomer menu. De menu’s zijn opgesteld met de voedingsnormen van de Gezondheidsraad en in samenspraak met voedingsdeskundige en diëtisten.

Het Re-Size voedingsprogramma leert je om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Re-Size gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van jouw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt jouw energiebehoefte bepaald. Via jouw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die je in de supermarkt kunt kopen. Je krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dag-menu’s inclusief een boodschappenlijst! Ieder dagmenu bestaat uit 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Met Re-Size heb je de mogelijkheid het schema (voedingsproducten) aan te passen door middel van een eigen online-account.

Je hebt de keuze uit meerdere menu-types zoals bijvoorbeeld:
* Schijf van 5
* Gluten-arm
* Lactose-arm
* Zuivel-arm
* Eiwit-rijk
* Varkensvlees vrij
* Vegetarisch
* Bio-logisch
* Suikerbewust mild
* Suikerbewust extra