• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
  • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
  • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
  • Ook Online Mogelijkheden 👈
  • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

Vytal-App 14 dagen GRATIS

Waarom voedingsapps je kunnen helpen met afvallen, aankomen of shapen

De ene persoon vindt het gedoe of gewoonweg te veel moeite, terwijl de ander het ziet als een geweldige manier om bewuster te worden van zijn voedingspatroon: voedingsapps. Vaak wordt bij voedingsapps direct aan afvallen gedacht, maar eigenlijk kunnen ze veel meer dan dat. In dit blog leg ik je uit waarvoor je ze nog meer kunt gebruiken.

Calorieën tellen:

is het echt zo belangrijk? Het grote verschil in meningen over voedingsapps komt vooral door de nadruk op kwantiteit in plaats van kwaliteit. Er werd te veel gefocust op het aantal calorieën, terwijl niet elke calorie gelijk is aan de andere. Alleen maar calorieën tellen zegt dus eigenlijk weinig over hoe gezond je echt eet.

Veel apps hebben naar deze kritiek geluisterd en geven tegenwoordig meer informatie over welk voedsel daadwerkelijk voedzaam is voor je lichaam.

Het gebruiken van een voedingsapp betekent niet automatisch dat je gezond bezig bent. Het gaat er ook om hoe je de app gebruikt, welk doel je voor ogen hebt en of je begrijpt hoe je gezond moet eten en bewegen. Zo niet, dan is de voedingsapp gewoon een app ;-).

De voordelen van voedingsapps

Voedingsapps zijn vooral handig als hulpmiddel om verschillende doelen te bereiken. Ze geven je inzicht in je eetpatroon, wat voor iedereen anders kan zijn. Of je nu wilt afvallen, aankomen of meer spieren wilt opbouwen, met een voedingsapp en de juiste kennis kun je zien welke voedingsstoffen je te veel of te weinig binnenkrijgt, zoals calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten.

Waar veel mensen de mist in gaan Dat ene dropje, dat kleine glas fruitsap of die appel tellen toch amper calorieën? Als je echt gebruik wilt maken van een voedingsapp, moet je consequent alles wat je eet noteren. Als je dit niet doet, krijg je een vertekend beeld van wat je echt binnenkrijgt. Zo weet je niet waar het mis gaat in je proces.

 

Wil je een voedings-app 14 dagen GRATIS testen?

Of je nu wilt afvallen, aankomen, gezonder wilt eten of bewuster wilt zijn van wat je eet, de Vytal-voedingsapp is anders dan andere voedingsapps, en wel om de volgende redenen…


Ruime "menu-keuze"!

Vegetarisch, Veganistisch, Makkelijk, Paleo, Pectotarisch, Halal, Keto, Zwanger,  Budget, Diabetes, Reuma, Hart en Vaatziekte, Fitness/Krachttraining.

Een overzicht per dag

Elke dag krijg je een overzicht van de hoeveelheid calorieën die je mag eten. De app plant 10 dagen vooruit, dus je hoeft je geen zorgen te maken over boodschappen doen als je een druk schema hebt. Dit geeft extra rust.

Boodschappenlijstje

Geen langdurig zoeken meer naar de juiste ingrediënten. De app maakt automatisch een boodschappenlijstje aan op basis van de recepten. Je kunt je boodschappen direct online bestellen via de Albert Heijn of de app als boodschappenlijstje gebruiken bij je lokale supermarkt.

Ruim 2000 recepten

Heb je een keer geen zin in de voorgestelde maaltijd? Met één druk op de knop krijg je een nieuw aanbod voor op je bord. De app houdt ook rekening met jouw eetwensen. Heb je eters op bezoek? Geen probleem. Je past de portiegroottes makkelijk aan zodat iedereen kan genieten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.