• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
  • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
  • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
  • Ook Online Mogelijkheden 👈
  • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

7 eenvoudige principes die je kunnen helpen bij het verliezen van buik/heupvet

BONUS SPECIAL VOOR JOU t.w.v. 47 euro!! 

Hier zijn 7 eenvoudige principes die je kunnen helpen bij het verliezen van gewicht, zonder te verdwalen in ingewikkelde verhandelingen of lange teksten. Laten we eens kijken naar mijn persoonlijke overtuigingen over wat echt belangrijk is als het gaat om afvallen:

Principe 1: Verminder inname van ongezonde vetten

We weten allemaal dat het eten van te veel vette snacks zoals friet met mayonaise, gehaktballen of fastfood niet goed is voor ons. Dus probeer de inname van deze ongezonde vetten te beperken en vervang ze door gezondere opties zoals olijfolie, kokosolie, notenoliën of de vetten in vette vis (zoals zalm, haring, makreel, paling) en avocado.

Principe 2: Beperk de consumptie van suiker

Zonder in detail te treden over geraffineerde versus ongeraffineerde suikers, weten we allemaal dat het dagelijks nuttigen van snoep of chocoladerepen niet goed voor ons is. Overmatige suikerinname kan leiden tot pieken in de bloedsuikerspiegel. Het is het beste om suiker volledig te vermijden en in plaats daarvan te kiezen voor natuurlijke zoetstoffen zoals honing, stevia, dadels of de suikers in fruit, maar ook deze met mate te consumeren.

Principe 3: Matig alcoholgebruik

Te veel alcoholconsumptie kan bijdragen aan gewichtstoename. Probeer daarom het drinken van alcoholische dranken zoals wijn, mixdrankjes, likeuren of bier te verminderen en vervang ze bijvoorbeeld door water of (groene) thee.

Principe 4: Kies voor gezonde koolhydraten

Niet alle koolhydraten zijn hetzelfde. Kies voor gezonde opties zoals groenten, fruit, peulvruchten, volkorenproducten, zilvervliesrijst en quinoa, en vermijd bewerkte voedingsmiddelen zoals gebak, koek, snoep, frisdrank en witte producten zoals witbrood en witte rijst.

BONUS SPECIAL VOOR JOU t.w.v. 47 euro!! 

Principe 5: Eet met mate

Denk eraan dat elke hap die je eet calorieën bevat. Probeer daarom je calorie-inname te beperken tot 25% minder t.o.v. je dagelijkse energiebehoefte als je wilt afvallen, verdeeld over 4-6 maaltijden.
(kijk  hier hoe je dit zelf kan doen)

Principe 6: Blijf in beweging

Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel voor gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Probeer minstens 30 minuten per dag te bewegen met activiteiten zoals wandelen, joggen, fitness, zwemmen of fietsen, en/of plan minstens 2 keer per week een intensievere trainingssessie in.

Principe 7: Houd je motivatie hoog

Afvallen kan moeilijk zijn!  Maar blijf gemotiveerd en wees trots op jezelf voor elke kleine vooruitgang die je boekt. En onthoud dat het normaal is om af en toe zwakke momenten te hebben. Geef niet op en blijf jezelf aanmoedigen om door te gaan met je afslankdoelen.

Volg je gevoel

Er zijn veel verschillende diëten en afslankproducten op de markt, maar het belangrijkste is om te kiezen wat het beste bij jou past. Als je hulp nodig hebt, overweeg dan om ons te raadplegen. Maar bovenal, begin met het volgen van deze 7 eenvoudige principes, want zelfs als ze bekend klinken, kunnen ze enorm effectief zijn!

 

BONUS SPECIAL VOOR JOU t.w.v. 47 euro!! 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.