• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
 • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
 • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
 • Ook Online Mogelijkheden 👈
 • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

Heb jij/Ken jij bezwaren om te starten met een "dieet"?

Het starten met een dieet om af te vallen kan voor veel mensen een uitdaging zijn vanwege verschillende redenen en bezwaren. Enkele van de meest voorkomende bezwaren, en onze oplossingen, zijn:

 1. Moeilijk vol te houden: Diëten vereisen vaak veranderingen in eetgewoonten en levensstijl, wat voor sommigen moeilijk vol te houden is op de lange termijn. Het kan lastig zijn om de motivatie en discipline te behouden.
  Wij helpen je "stap voor stap"  met het aanleren van een nieuwe eetpatroon en tijdens het proces helpen we met keuzes te maken die het beste in jouw leven zal passen. Zo ontstaat er een nieuw eetpatroon die je kan volhouden. 

 2. Gevoel van ontbering: Sommige diëten vereisen het beperken of elimineren van bepaalde voedingsmiddelen, wat kan leiden tot een gevoel van ontbering. Dit kan resulteren in frustratie en het verlangen naar verboden voedsel.
  Wij zeggen wel eens gekscherend: afvallen kan best met "af en toe" een pizza en een biertje. 
  Zolang je "weekpatroon" klopt (kcal-niveau en de macro's) is dit echt mogelijk!!

 3. Sociale druk: Het volgen van een dieet kan sociale druk met zich meebrengen, vooral bij sociale gelegenheden waar voedsel centraal staat. Dit kan leiden tot stress en het gevoel hebben buitengesloten te worden.
  Wij leren je keuzes te maken bij dit soort momenten. En er zijn genoeg mogelijkheden!

 4. Te veel beperkingen: Sommige diëten leggen strikte beperkingen op, waardoor het moeilijk kan zijn om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen, wat kan resulteren in tekorten en lichamelijke klachten.
  Al onze oplossingen zijn er op gericht dat je voldoende energie, vitamine en mineralen binnen krijgt!

 5. Onrealistische verwachtingen: Mensen verwachten vaak snelle resultaten van een dieet, wat soms onrealistisch is. Wanneer de verwachte resultaten niet snel genoeg worden behaald, kan dit demotiverend werken.
  Samen bepalen we een realistisch doel! Onze 30+ jaren ervaring helpt ons daarbij!

 6. Jojo-effect: Veel diëten resulteren in gewichtsverlies op korte termijn, maar zodra men stopt met het dieet, komen de verloren kilo's vaak weer terug. Dit jojo-effect kan demoraliserend zijn.
  Wij gaan verder waar andere stoppen! Dat betekend dat je met een goed doordacht voedingsplan te werk gaat, nu en in de toekomst.

 7. Gebrek aan kennis: Niet iedereen heeft de juiste kennis over voeding en diëten. Hierdoor kunnen mensen onjuiste of niet-geverifieerde diëten volgen, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen.
  De belangrijkste reden om met ons in zee te gaan! 30+ jaar ervaring heeft ons veel inzichten en kennis gegeven om jou te helpen. En als we geen antwoord hebben op jouw vraag, dan zoeken we naar een passend antwoord!
  Het is belangrijk om een dieet te kiezen dat gezond, gebalanceerd en haalbaar is op lange termijn. Het raadplegen van een professional op het gebied van voeding kan helpen bij het opstellen van een plan dat past bij individuele behoeften en doelen. Wil je een GRATIS advies-gesprek? Maak dan een afspraak!

  Onderstaande oplossingen passen perfect in een haalbaar en realistisch doel voor NU en LATER:

  Re-Size:
  Samen met onze Re-Size -coach ga je 6 of 12 weken aan de slag!
  Je komt in onze praktijk voor diverse weeg- en coach-momenten.
  De voedingsadviezen van Re-Size zijn persoonlijk en worden op maat gemaakt.
  Lees verder...

     Van Dijk Online-Weekschema's: 
     Meer dan een standaard online-programma– het is ontworpen om jou al het denkwerk uit handen te nemen!
     Met onze unieke oplossing maak je gebruik van veel functionaliteiten en toch doe je alles zelf op eigen kracht.

      Lees verder...

     Helemaal zelf doen en ontdekken? Maar dan wel onze 30+ jaar ervaring?
     Dat kan met ons E-Book! Dan maak je in 3 stappen je eigen persoonlijk afslankplan!
      Lees verder.....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.