• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
  • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
  • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
  • Ook Online Mogelijkheden 👈
  • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

Supermarkt Sapjes wel gezond?

Waarom cold pressed slowjuice een gezondere keuze is dan de supermarkt-sapjes.

In de supermarkten zijn er talloze sapjes te vinden die er vers uitzien, maar in werkelijkheid vaak van slechte kwaliteit zijn. Veel van deze sapjes zijn geconcentreerd en aangelengd met water en suiker, waardoor de voedingsstoffen verloren gaan en het sapje net zo ongezond is als frisdrank.

Gelukkig zijn er ook gezonde alternatieven, zoals cold pressed slowjuice.

Cold pressed slowjuice is een persmethode waarbij het sap koud en op langzame snelheid wordt geperst. Hierdoor blijven veruit de meeste smaak, nutriënten en enzymen behouden, wat resulteert in een gezond sapje vol voedingsstoffen en met een rijke smaak. Dit in tegenstelling tot de HPP-techniek die vaak gebruikt wordt in de supermarkten om sapjes langer houdbaar te maken, maar wel ten koste gaat van de voedingsstoffen.

Naast de betere persmethode bevat cold pressed slowjuice ook extra voedingsstoffen.

Door het drinken van gezonde slowjuice sapjes met verse groente en fruit krijg je namelijk extra voedingsstoffen binnen die goed zijn voor je lichaam. Zo helpen B-vitamines, vitamine C en ijzer bij vermoeidheid en ondersteunen ze het energieniveau en het immuunsysteem.
- Vitamine A ondersteunt het gezichtsvermogen, de huid, de ijzerhuishouding en het immuunsysteem.
- Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen, wat de huid verstevigt en bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.
- Ijzer is goed voor het leervermogen, de concentratie en het geheugen.
- Vitamine E beschermt tegen vrije radicalen voor behoud van gezonde cellen en weefsels.
- Koper beschermt tegen vrije radicalen en ondersteunt de opbouw van zenuwcellen.
- Kalium is gunstig voor de bloeddruk en fosfor ondersteunt de botten.

De sapjes van Happy Juicy zijn met deze methode gemaakt!

Tot slot is het goed om te weten dat cold pressed slowjuice ook een duurzame keuze is. De ingrediënten worden namelijk voornamelijk uit eigen regio gebruikt, waardoor Nederlandse boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. Dit maakt het een transparante keuze waarbij je ook nog eens bijdraagt aan een betere wereld.

Al met al zijn er genoeg redenen om cold pressed slowjuice te verkiezen boven de sapjes uit de supermarkt. Niet alleen omdat het gezonder is en meer voedingsstoffen bevat, maar ook omdat het duurzaam is en je een eerlijke keuze maakt voor de Nederlandse boeren. Wil je meer informatie of wil je aanbod zien van Happy Juicy? Ga dan naar deze website!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.