"Straight away past perfect in mijn drukke leven"
"noot gedacht dat afvallen ook makkelijk en lekker kon zijn"
Gerrit, Kampen


Afvallen in Kampen met Straight Away!

Onze klanten  vallen gemiddeld 1000 gram per week af met dit proteïne dieet

✅  Succesvol gewichtsverlies

✅  Persoonlijke begeleiding

✅  Gemak en genot, afvallen leuker, lekkerder en makkelijker

✅  Wetenschappelijk aanpak, vetverbranding en spierbehoud

✅  Nazorgtraject voor blijvend resultaat

Is Straight Away iets voor mij? 

Wil je voorgoed afrekenen met de extra kilo’s maar wel lekker blijven eten? De Straight Away maaltijdvervangers zijn de sleutel tot het succes! Onze coach in Kampen motiveert, staat je bij op de lastige momenten en viert samen met jou iedere kilo die je kwijt bent. En met onze smaakvolle producten is afvallen makkelijk vol te houden. Ben je tevreden met het getal op de weegschaal en voel jij je weer lekker in je eigen lijf? Hoera! Je coach blijft je begeleiden, want wij vinden het belangrijk dat je je ideale gewicht bereikt èn behoudt! Met Straight away wordt afvallen leuker, lekkerder en makkelijker. 

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding én spierbehoud 

Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. We focussen op het behoud van je spiermassa door de hoeveelheid en kwaliteit aan eiwit in de producten. Door deze zo hoog mogelijk te houden, voorkomen we dat je lichaam je spieren gaat aanspreken als energiebron. 

Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.  

Stabiliseren en op gewicht blijven  

Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár zijn onze coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft. 

Bij ons krijg je GRATIS een persoonlijk voedingsschema voor 2 weken. (14 dagen met boodschappenlijst)
Tevens bieden wij u aansluitend een "nazorgtraject" aan zodat het behaalde resultaat omgezet kan worden in een definitief resultaat. 

Mevrouw De G uit Dronten
"Straight Away in Kampen heeft me geholpen om op een effectieve manier van die hardnekkige kilo's af te komen. Hun maaltijdvervangers zijn heerlijk en werkten wonderbaarlijk goed. De coach was geweldig - altijd motiverend en begripvol. Wat me echt aansprak, was niet alleen het gewichtsverlies, maar ook de focus op behoud van spiermassa. Dit voelde als een blijvende verandering in mijn levensstijl, geen tijdelijke oplossing. Het nazorgtraject was ook van onschatbare waarde om mijn resultaten te behouden. Mijn zelfvertrouwen is hersteld, allemaal dankzij Straight Away!"