"Super fijne oplossing om snel wat kilo's kwijt te raken.

Mijn trouwjurk paste nu perfect en ik voelde mijzelf geweldig!

Een echte aanrader!"
Geke, Dronten

Afvallen in Kampen met Beter in Balans!

Informatie over Beter in Balans (Bio HCG)

BioHCG Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Het hele afslanktraject is opgedeeld in 3 verschillende fases.

Fase 1 is de afslankfase. In deze fase volg je het dieet en neem je elke dag, ter ondersteuning, de BioHCG ampul. Aan de hand van het voorgeschreven dieetschema volg je deze dagen. Het dieetschema is zeer uitvoerig beschreven en staat in het begeleidend boekwerk.

In fase 2 ga je stabiliseren. In deze periode werken we naar de levensfase toe. Je lichaam heeft het tijdens het dieet gedaan met minder voeding. Het zou onverstandig zijn om ineens weer 'normaal' te gaan eten. De calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor is de kans op terugval stukken kleiner.

Fase 3 noemen we ook wel de levensfase. Het dieet is afgelopen. De ervaringen die je tijdens het dieet hebt opgedaan zul je 'ongemerkt' meenemen. Samen met de tips die wij je meegeven gaan we er voor zorgen dat de kilo's er ook af blijven. Kleine aanpassingen kunnen al voor grote verschillen zorgen.

De BioHCG is een vloeistof en zit in een ampul. De ampullen zitten in het 'Beter in Balans' doosje. De strips met 'gele' tabletten zijn de vitaminepillen. Je ontvangt een compleet pakket met alle benodigheden, het ideale afvalprogramma dus!

Gezonde & lekkere voeding met het Beter in Balans-dieet

De echte kracht van ons afvalprogramma schuilt zich in het Beter in Balans-dieet. Door dit dieet te volgen zal je leren om je eetpatroon aan te passen. Gedurende de door jou gekozen periode zal je met name het aantal koolhydraten en vetten sterk gaan verlagen. Dit zal resulteren in energiebeperkte maaltijden, waardoor je afvalt.

Het grote voordeel van Beter in Balans boven andere diëten is dat je veel kennis op zult doen gedurende het afvalprogramma. Je leert om porties in te schatten en welke voedingsproducten je zoal beter kunt laten staan en waar je juist meer van zou moeten eten.

Door erg bewust bezig te zijn met je voeding zal je veel kennis opdoen tijdens het afvalprogramma. De reden dat wij onze klanten minimaal 24 dagen aanraden is omdat 12 dagen eigenlijk net tekort is om jezelf een gewoonte aan te leren. Volg je het minimaal 24 dagen, dan zit het veel meer in je systeem en zal je uit automatisme bewuster met je voeding omgaan. Het welbekende jojo-effect (terugvallen op vroegere gewoonten en/of weer aankomen) voorkom je hiermee enorm!