• Effectieve Voeding- en Beweeg-advies ❤️
  • Gezond Afvallen - Aankomen en Meer Spiermassa! 💪
  • Altijd Persoonlijke Coaching 🙏
  • Ook Online Mogelijkheden 👈
  • Wij Gaan Verder Waar Andere Stoppen 😍
Altijd GRATIS advies en ondersteuning

Je bent gek!! Kan nooit werken!

Deze 2 simpele tips resulteerde in een ongelofelijk resultaat! 
Mark zei: je bent gek!

De weegschaal sprak onverbiddelijk: vijf kilogram afgevallen in 3 maanden, maar daar bleef het bij.
Zijn motivatie kelderde tot het nulpunt, verstrikt in de verwarring van dagelijkse (elke ochtend om 6 uur) sporten en schijnbaar heel gezond en weinig eten. Tot hij besloot de stap te wagen naar de onze afslankpraktijk voor een GRATIS advies-gesprek. Met de vraag: Wat doe ik fout?

Onze voedingscoach begroette Mark met een glimlach die vertrouwen wekte. Onze praktijk straalt rust uit te midden van de storm van de vele diëten en fitnesshypes. Tijdens de intake luisterde hij aandachtig naar Marks verhaal, zijn ervaren ogen peilend naar de kern van zijn uitdagingen.

"Mark, ik ga je twee adviezen geven die je wellicht als ongelooflijk zult ervaren," zei onze voedingscoach met een kalme vastberadenheid. "Maar ik vraag je om me te vertrouwen en ze een kans te geven."

Mark knikte, terwijl zijn scepsis subtiel op zijn gezicht verscheen. Toch beloofde hij onze voedingscoach een kans te geven.


De adviezen van onze voedingscoach waren simpel, bijna te simpel om waar te zijn:
meer eten en minder intensief sporten.

Mark kon zijn oren nauwelijks geloven. Maar hij besloot het te proberen, hopend op een doorbraak in zijn eindeloze strijd tegen de kilo's, want nu kwam hij niet verder.

Na een maand kwam Mark terug naar onze praktijk, zijn verbazing grenzend aan ongeloof. Drieënhalve kilogram lichaamsvet lichter, zonder de gebruikelijke uitputtende (dagelijske, ochtend) trainingen en hongerige maaltijden.

Onze voedingscoach glimlachte trots terwijl hij de resultaten bekeek.

"Het begint te werken, Mark," zei hij rustig.
"Maar we zijn er nog lang niet."
We gaan samen je voeding verder optimaliseren!


Bij de volgende afspraak verscheen Marks vrouw, Emma, aan zijn zijde. Ook zij worstelde met haar gewicht, ondanks haar rigoureuze dieet en uren in de sportschool. Onze voedingscoach stelde ook een persoonlijk voedingsadvies op voor Emma, rekening houdend met haar leven, smaak en behoeften.

De weken verstreken en het echtpaar zag langzaam maar zeker hun lichamen transformeren. Niet door extreme methoden of onrealistische verwachtingen, maar door de kracht van normaal eten en een gebalanceerde levensstijl.
(Zelfs de kinderen eten gewoon mee met de avond-maaltijden)

"Ik begrijp het nog steeds niet helemaal," zei Mark op een dag, zijn blik vol bewondering. "Maar ik ben dankbaar. Voor jouw adviezen, jouw begeleiding... Voor het feit dat ik nu echt kan leven, zonder me gevangen te voelen in mijn eigen lichaam."

Onze voedingscoach glimlachte, zijn ogen stralend van voldoening. "Gewoon normaal eten, geen rare producten, geen honger of trek," zei hij zachtjes.

"Lekker in je vel zitten, dat is waar het om draait. En dat is precies wat we samen hebben bereikt."

Wil jij ook weten welke tips voor jou het gewenste resultaat gaat geven?
Maak dan een afspraak met onze voedingscoach! 
Binnen 45  minuten (gratis) weet je welke weg je (wel) moet inslaan!!
 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.