Welkom bij Van Dijk: Jouw Partner in het creëren van een "Gezond Gewicht"

Beste lezer, Bij ons doen we elke dag iets supervets: we helpen mensen met wat ze eten en hoe ze bewegen. Of je nu wilt afvallen, wat meer spieren wilt kweken, gerichter wilt sporten of persoonlijke training zoekt, wij zijn er voor je!

Samen gaan we werken aan een "gezond(er) gewicht".

We hebben klanten met allerlei doelen: van het kwijtraken van die love handles tot het opbouwen van kracht. Of je nu een sprinter wilt worden of gewoon beter in je vel wilt zitten, wij zorgen voor een plan dat bij jou past.

Bij Van Dijk Voedingsadvies & Coaching geloven we echt in persoonlijke aandacht. We zijn er om je te helpen, vragen te beantwoorden en je te steunen, elke stap van de weg naar een gezond(er) gewicht.

Jij staat centraal bij ons en we zijn klaar om je te helpen

 

Waarom professionele begeleiding?

  1. Gezondheidsbeoordeling: Het begint allemaal met jouw gezondheid. Onze professionals voeren een grondige evaluatie uit om een voedings-plan op maat te maken dat niet alleen gericht is op een "gezonder gewicht", maar ook op het verbeteren van je algehele gezondheid.

  2. Individueel voedings-plan: We begrijpen dat iedereen uniek is. Daarom stellen we een op maat gemaakt voedings-plan op dat past bij jouw levensstijl, voorkeuren en gezondheidsdoelen.

  3. Risicobeoordeling: Voor ons is jouw veiligheid een prioriteit. We identificeren eventuele risico's en zorgen ervoor dat het voedings-plan geen schade toebrengt aan jouw gezondheid.

  4. Ondersteuning en begeleiding: Een "gezonder gewicht" kan uitdagend zijn, maar je staat er niet alleen voor. Ons team biedt continue ondersteuning, educatie en motiverende strategieën om je te helpen op koers te blijven en obstakels te overwinnen.

  5. Monitoring van de voortgang: We volgen je voortgang regelmatig en passen het voedings-plan indien nodig aan om ervoor te zorgen dat je jouw doelen behaalt op een gezonde en effectieve manier.

Wij bieden vier verschillende oplossingen aan, elk ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een specifiek voedingsppan, persoonlijke begeleiding, groepssteun of iets anders, wij hebben de oplossing die bij jou past.

We beginnen altijd met een gratis persoonlijke intake ter waarde van 49 euro.
Tijdens deze intake meten we je lichaamssamenstelling en gaan we samen jouw energiebehoefte te bepalen.

Dit vormt het mogelijke startpunt van een succesvolle samenwerking.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan jouw welzijn!

Met vriendelijke groet,

Van Dijk Voedingsadvies & Coaching

 

#VanDijkVoedingsadvies #KampenGezondLeven #CoachingInKampen #GewichtsverliesKampen #VoedingscoachVanDijk

#DieetadviesKampen #GezondeLevensstijlKampen #VoedingsbegeleidingVanDijk #KampenFitLeven #KampenVoedingscoach

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.